Την Κυριακή με Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 22 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός μετά από 27 αγωνιστικές βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς. Την αγωνιστική που μας πέρασε, το “Τριφύλλι” νίκησε εντός έδρας τον Ατρόμητο με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα του Μουνιέ.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-1.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν υπολογίζει στον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο δεξιός αμυντικός της ομάδας ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες τον προπονητή του να μην τον χρησιμοποιήσει ξανά στο πρωτάθλημα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Ο Κουλιμπαλί θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι που μας έρχεται και στοίχημα πως δεν θέλει να διακινδυνέψει τυχόν τραυματισμό του.

Εκτός από τον Κουλιμπαλί, ο κύριος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει κανονικά όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Αφήστε μια απάντηση