Τον αδίκησε και αδίκησε τον εαυτό του!

Ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων στον αγώνα με την ΑΕΚ και μπορεί ο διαιτητής του αγώνα, Μιχάλης Κουκουλάκης, να τον αδίκησε σε δύο περιπτώσεις, αλλά οι “πράσινοι” στοίχημα πως ήταν πολύ κατώτεροι από την Ένωση και ηττήθηκαν δίκαια με 3-1 στον ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας των play offs.

Την κατοχή ο Παναθηναϊκός  και τα γκολ η ΑΕΚ

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να θέλει να επιβάλει το ρυθμό του στον αγώνα, αλλά την ΑΕΚ να είναι αυτή που παίρνει κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Γιόχνασον στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από εκεί και έπειτα η Ένωση κλείστηκε στο μισό του γηπέδου και ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση. Αρχικά, ο Μπεργκ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθώς για επιθετικό φάουλ, ενώ ο Λουντ σπατάλησε μοναδική ευκαιρία, όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ανέστη, αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Στο 40ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός δέχτηκε και δεύτερο γκολ, όταν μετά από κακή επιστροφή της άμυνά τους, ο Μπαρμπόσα βρέθηκε απέναντι στον Στιλ και έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ. Σα να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μιχάλης Κουκουλάκης απέβαλε τον Λούκας Βιγιαφάνιες, μία κόκκινη που μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς αυστηρή.

Στο 54ο λεπτό της επανάληψης ο Λέτο μείωσε για τον Παναθηναϊκό σε 2-1, αλλά το γκολ αυτό δεν έφτανε στους “Πράσινους”, οι οποίοι έμειναν ξανά πίσω με δύο τέρματα, ύστερα από το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπαρμπόσα.

Τέλος η σεζόν για τους Μπεργκ και Βιγιαφάνιες

Ο Μάρκους Μπεργκ δέχτηκε μία αυστηρή κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του ματς και προς στιγμήν έχασε και τον έλεγχο και ζήτησε αλλαγή από τον πάγκο. Ο Σουηδός επιθετικός είχε τα δίκια του, αφού με την κάρτα αυτή συμπλήρωσε τις δέκα και πλέον θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας για τα play offs της Super League.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η οποία άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Δύσκολη η κατάκτηση της πρωτιάς

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έμεινε στην 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας και πλέον χρειάζεται δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς και παράλληλα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την πρώτη θέση.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως το “Τριφύλλι” θα αγωνιστεί σε αυτά τα ματς χωρίς το “πολυβόλο” του, Μάρκους Μπεργκ, αλλά και έναν από τους καλύτερους παίκτες του στα play offs, τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Αφήστε μια απάντηση