Τουλάχιστον πενθήμερο ρεπό στον Παναθηναϊκό

Η πανδημία του κοροναϊού έχει αλλάξει αρκετά πράγματα στις ζωές μας και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει εξαίρεση. Όπως ήταν λογικό η αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος της Super League ανακοίνωσε την αναβολή τόσο των play off όσο και των play out μέχρι αορίστου.

Η πρεμιέρα αναβλήθηκε και κανείς δεν γνωρίζει πότε και εάν θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να μην πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Έτσι το “Τριφύλλι” έπειτα από απόφαση της διοίκησης ανέστειλε τις προπονήσεις για τις επόμενες ημέρες και οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό τουλάχιστον για τις επόμενες πέντε ημέρες. Μάλιστα αυτό μπορεί να διαρκέσει παραπάνω ανάλογα με την κατάσταση που θα βιώσει η χώρα μας τις επόμενες ώρες.

Στην τελευταία προπόνηση των “Πρασίνων”, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Γιάννης Λεβάκος, έδωσε το παρών στο Κορωπί για να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό τιμ σχετικά. με τον ιό και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την εξάλειψή του.

Ξεκαθάρισε σε όλους ότι πρέπει να αποφύγουν τους κλειστούς χώρους και τις συναθροίσεις αλλά και τα ταξίδια τους στο εξωτερικό τις ημέρες που θα έχουν ρεπό ώστε να μη κινδυνέψουν από την ασθένεια.

Παράλληλα έδωσε στους παίκτες επίσημο έγγραφο για τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να παραμείνουν σε όσο το δυνατόν καλύτερη σωματική και φυσική κατάσταση.

Το Κορωπί μπορεί να έκλεισε και οι ποδοσφαιριστές να μείνουν σπίτια τους όμως εκεί θα μετάσχουν σε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι “Πράσινοι” είναι προγραμματισμένο να γυμναστούν ξανά το απόγευμα της Παρασκευής, όμως εφόσον η κατάσταση στη χώρα μας χειροτερεύσει το επόμενο διάστημα και τα κρούσματα αυξηθούν, τότε το ρεπό θα κρατήσει κι άλλο.

Αφήστε μια απάντηση