Τρέξιμο και προετοιμασία στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, με την επίβλεψη του Αντρέα Στραματσόνι και των βοηθών του. Εκτός των άλλων, το “Τριφύλλι” βρίσκεται και στο στάδιο της προετοιμασίας για το δυνατό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε. Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις της ομάδας λαμβάνει μέρος και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Γουακάσο.

“Πράσινος” ο Λεντέσμα

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Κριστιάν Λεντέσμα και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του. Ο Αργεντινός μέσος κατάφερε να πείσει τον Αντρέα Στραματσόνι και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η προσθήκη του Λεντέσμα στο ρόστερ του “Τριφυλλιού”, στοίχημα πως θα προσδώσει μεγαλύτερη εμπειρία στη μεσαία γραμμή, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα, ο οποίος θα μπορεί να μεταφέρει την μπάλα μπροστά και ουσιαστικά να… φτιάξει παιχνίδι.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μοιάζει τελειωμένη, αφού ο Παναθηναϊκός ανέβασε αισθητά την πρόταση του και ο Αργεντινός δέχτηκε. Απομένει, λοιπόν, μόνο και η επίσημη ανακοίνωση για να ντυθεί ο Λεντέσμα στα “Πράσινα”.

Στην αναμονή ο Ρινάλντι και ο Σίλντεφελντ

Από τον Παναθηναϊκό εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του επιθετικού Λαουτάρο Ρινάλντι, αλλά η εμπλοκή πολλών πλευρών στην υπόθεση, οι οποίες υποστηρίζουν πως έχουν ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, καθυστερεί το deal.  Στην πλευρά της ελληνικής ομάδας κάνουν υπομονή με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού όλα δείχνουν πως και ο παίκτης επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του Ρινάλντι, αλλά προς το παρόν η κατάσταση παραμένει στάσιμη.

Από την άλλη, εμπλοκή παρουσιάζεται και στην περίπτωση επιστροφής του Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ο Παναθηναϊκός ήθελε τον επαναπατρισμό του Κροάτη αμυντικού και η συμφωνία έμοιαζε να είναι πολύ κοντά, αλλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην οποία και ανήκει ο παίκτης, βάζει ορισμένα εμπόδια. Η ομάδα της Κροατίας φέρεται να ζήτησε χρήματα για γίνει η μεταγραφή, παρότι ο παίκτης συζητούσε με τους αρμόδιους για την αποδέσμευσή του.

Αφήστε μια απάντηση