Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ηρακλή και επέστρεψε στις νίκες. Οι “Πράσινοι” ήταν και πάλι άστοχοι, καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ και να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Σκόρερ για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν οι Λέτο στο 58ο λεπτό και Εμποκού στο 62’.

Με τη νίκη του αυτή ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στο -4 από τον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική της Super League θα αντιμετωπίσει τους “Ερυθρόλευκους” εκτός έδρας. Με νίκη το “Τριφύλλι” θα μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί ως… τελικός.

Φυσικά, πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προηγείται για τους “Πράσινους” η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σταντάρ Λιέγης για το Europa League. Σε αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά τις δύο ήττες και την ισοπαλία στο Βέλγιο, ο Παναθηναϊκός είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν μόλις βαθμό, αλλά με νίκη στη “Λεωφόρο” θα προσπεράσει την αντίπαλό του και θα τα παίξει όλα για όλα τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016, στις 22:05, και ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει να αντιμετωπίσει ξανά πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λεντέσμα, Ζέκα και Γουακάσο, και το γεγονός αυτό μπορεί να φέρει στη βασική ενδεκάδα τον Θοδωρή Μίγγο, ο οποίος αγωνίστηκε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Στον αγώνα με τη Σταντάρ ο Παναθηναϊκός στοιχηματίζουμε πως θα τα παίξει όλα για όλα, αφού σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη, τότε θα πει αντίο στην πρόκριση!

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ ταλαιπωρούνταν από ένα πρόβλημα στο πέλμα και είχε μείνει εκτός αγώνων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την προηγούμενη Δευτέρα, όμως, ο Δανός αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις και πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Αν όλα πάνε καλά και ο ίδιος δεν αισθανθεί ξανά ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση