Υπέγραψαν στον Παναθηναϊκό οι Λουτσιάνο και Καμπέσας

Οι Λουτσιάνο Νέβες και Μπράιαν Καμπέθας ανήκουν και επίσημα πλέον στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αφού υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και ανακοινώθηκαν από την αθηναϊκή ΠΑΕ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “Πράσινους” για τα επόμενα 3,5 χρόνια και για το πρώτο εξάμηνο θα αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Κορίνθιας (λήγει το συμβόλαιο του στο τέλος του Δεκεμβρίου).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Λουτσιάνο:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Λουτσιάνο Νέβες. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη βραζιλιάνικη Κορίνθιας για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως τις 31/12/2017, ενώ ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό από την 1/1/2018 έως τις 30/6/2020”.

Εκτός από τον Λουτσιάνο, ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και η απόκτηση του Μπράιν Καμπέθας με τη μορφή δανεισμού από την Αταλάντα. Ο Καμπέθας υπέγραψε το συμβόλαιό του πριν λίγες ημέρες και τη Δευτέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Καμπέθας:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Αταλάντα του Μπράιν Καμπέθας από το Εκουαδόρ”.

Διαβάστε επίσης Έφτασαν στην Αθήνα οι Λουτσιάνο και Καμπέθας.

Αφήστε μια απάντηση