Υπό το βλέμμα του Ρόκα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, διεξήχθη η τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο κύριος Ρόκα έδωσε το παρών στο “Γεώργιος Καλαφατάκης” και παρουσιάστηκε από τον κύριο Κώστα Κωνστάντο. Στη συνέχεια, ο Ισπανός γνώρισε από κοντά τους καινούργιους του ποδοσφαιριστές και μίλησε με τον προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Δώνη.

Ο δυο τους μίλησαν για θέματα που αφορούν την ομάδα, το ρόστερ, τις ελλείψεις που υπάρχουν σε αυτό αλλά και τις δυνατότητες. Συμφώνησαν ότι προτεραιότητα για τη μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί αποτελεί η απόκτηση δύο παικτών.

Το “Τριφύλλι” θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος όχι μόνο θα είναι αποτελεσματικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά θα μετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο άλλος θα αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης και θα πρέπει να πατάει την αντίπαλη περιοχή αλλά και να βοηθάει στο σκοράρισμα.

Αντίθετα, οι δύο άντρες συμφώνησαν να μην ασχολείται ο κύριος Ρόκα με τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις συμβολαίων, με τον κύριο Δώνη να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε αυτά τα ζητήματα.

Έπειτα ο Καταλανός συνομίλησε με τους παίκτες της ομάδας και τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για τις ικανότητές τους και τις δυνατότητές τους.

Στη συνέχεια, οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο από την τελευταία προπόνηση απουσίαζαν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Γκαγιάς Ζαχίντ, Κωνσταντίνο Κότσαρη και Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί ώστε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση που ακολουθεί και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στα μέσα του επόμενου μήνα.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα, αφού το κάταγμα που αντιμετωπίζει στον καρπό του δεν έχει ξεπεραστεί. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα ακόμη και όπως όλα δείχνουν θα ανεβάσει στροφές στις αρχές του νέου έτους.

Επίσης, απών από την προπόνηση ήταν και ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας πήρε μέρος σε ειδικό πρόγραμμα, διότι πριν λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Αστέρα.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Έλληνας κόουτς έριξε το βάρος στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Τέλος, Χρήστος Δώνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του σε μία από τις αναμετρήσεις που ακολουθούν. Έπειτα από απόφαση του προπονητή του, ο Δώνης δε θα δώσει το παρών στον αγώνα με τη Λαμία στις 14/12.

Αφήστε μια απάντηση