Φεύγει και ο Καμπέσας από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό στοιχηματίζουμε πως θα αποτελέσει ο Μπράϊαν Καμπέσας. Ο Παναθηναϊκός, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να “σπάσει” τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα γυρίσει στην ιταλική Αταλάντα στην οποία ανήκει. Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ δεν έχει επιστρέψει στην χώρα μας μετά την άδεια που είχε πάρει λόγω των εορταστικών ημερών. Έτσι, μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Σιλά, ο οποίος θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στην Ρεν, και ο Καμπέσας δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του “Τριφυλλιού”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός, από την Αταλάντα, στην ιταλική Αβελίνο, μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ακόμη, ένας παίκτης που δεν θα συνεχίσει, σίγουρα, στην ομάδα είναι ο Τσάβες. Ο Αργεντίνος επιθετικός, που στο παρελθόν είχε φύγει για την χώρα του χωρίς να ενημερώσει κανέναν, με συνέπεια οι σχέσεις του με την ομάδα να θεωρούνται κακές, έχει στα χέρια του πρόταση από την Εστουντιάντες, η οποία είναι ομάδα από την χώρα του. Έτσι, μετά την Μπελγράνο, και η Εστουντιάντες έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του παίκτη. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα, να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, και αυτός θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ, το συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται  το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Φιλανδό να φαίνεται πως δεν θέλει να ανανεώσει στην ομάδα. Ο Λουντ εξετάζει τις προτάσεις που έχει από Σταντάρ Λιέγης και Μπρίστολ Σίτι, ούτως ώστε να συνεχίσει σε μία από αυτές τις ομάδες την καριέρα του. Τις περισσότερες πιθανότητες απόκτησης του παίκτη έχει η Μπρίστολ, η οποία αναμένεται να προσφέρει ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό προκειμένου να αγοράσει τον παίκτη.

Αφήστε μια απάντηση