Φιλικό με Οσμανλισπόρ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Οσμανλισπόρ, το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 7 Ιουλίου. Ο Αντρέα Στραματσόνι στοίχημα πως θέλει να δει την ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει συνεχώς τον αντίπαλο και αυτό συνέστησε και στους παίκτες του.

Το “Τριφύλλι” συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στα ματς των προκριματικών. Στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και ο Λεντέσμα, για τον οποίο θέλει να έχει πιο σαφή εικόνα ο Στραματσόνι.

Όπως είναι γνωστό, ο Μάρκους Μπεργκ έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και προς το παρόν δείχνει μεγάλη όρεξη για δουλειά, αλλά και για… μπάλα. Ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί ένα από τα βασικά “γρανάζια” της μηχανής του Παναθηναϊκού και η παρουσία του είναι καταλυτική.

Συνεχίζει να πολιορκεί τον Σίλντεφελντ

Από τις υπόλοιπες ειδήσεις της ομάδας, ξεχωρίζει η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ξαναντύσει στα “πράσινα” τον Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός παραμένει διακαής πόθος των υπευθύνων και οι επαφές με τον παίκτη συνεχίζονται. Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο, αλλά δεν είναι απίθανο οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν τελικά και ο παίκτης να επιστρέψει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

Καθυστερεί του Γουακάσο

Ο Γουακάσο δεν είναι απίθανο να αποτελέσει την 5η μεταγραφή του Παναθηναϊκού, αλλά προς το παρόν τα εμπόδια συνεχίζονται. Ο παίκτης ήταν να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη, αλλά φέρεται να είχε πρόβλημα με το διαβατήριό του και τελικά να μην μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο.

Από την πλευρά του “Τριφυλλιού” διαρρέουν πως δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας και ο Γκανέζος μέσος θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα.

Ναι στα Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με επίσημα “χείλη”, είναι υπέρ της διεξαγωγής Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Super League. Οι εκπρόσωποι της ομάδας τόνισαν στο Δ.Σ. της Λίγκας πως θέλουν να συμμετέχει και ο πρώτος της βαθμολογίας στη διαδικασία και ο πρωταθλητής να προκύπτει από εκεί.

Αφήστε μια απάντηση