Φιλικό “ξεμούδιασμα” απέναντι στον Πανελευσινιακό

Με φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Πανελευσινιακό στο Κορωπί συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο, 5/9/2015 και για την ιστορία, οι “πράσινοι” επικράτησαν με 2-0. Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, ήταν πως στο συγκεκριμένο ματς είδε τον Μικαέλ Εσιέν να αγωνίζεται χωρίς ενοχλήσεις για ένα ημίχρονο.

Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχαν οι Καλτσάς και Αμπέντ, ενώ ο τελευταίος αστόχησε και σε πέναλτι, λίγα λεπτά πριν τελειώσει η αναμέτρηση. Στα αρνητικά του παιχνιδιού για τον Γιάννη Αναστασίου συγκαταλέγεται και ο τραυματισμός του Νίκου Μαρινάκη στον αστράγαλο, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας κάνουν λόγο πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Από το παιχνίδι βέβαια απουσίαζαν οι τραυματίες Νίνης και Βέμερ, όπως και ο Λουντ που έλειπε με άδεια. Επιπλέον, εκτός ήταν και οι διεθνείς Μπεργκ, Καρέλλης, Πράνιτς, Χουχουμης και Δώνης.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ειδήσεις της ομάδας, ξεχωρίζει το ταξίδι του Χουάν Ραμόν Ρότσα στην Αργεντινή για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, το οποίο αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο. Ο παλαίμαχος άσος του “τριφυλλιού” θα προσπαθήσει να εντοπίσει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τη συγκεκριμένη χώρα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρότσα έχει αναλάβει πολλές φορές αυτό το ρόλο, αλλά η ελληνική ομάδα δεν “υιοθέτησε” τις προτάσεις του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το χορηγό που θα έχει η ομάδα στη φανέλα τη φετινή σεζόν, όλο και πιο κοντά φαίνεται πως είναι η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Η συμφωνία του ΟΠΑΠ με τη Σούπερ Λιγκ έπαψε να ισχύει την τρέχουσα σεζόν, αλλά όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε οι “πράσινοι” θα συνεχίσουν να έχουν στη φανέλα τους και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν το “Πάμε Στοίχημα” της ΟΠΑΠ Α.Ε.. Το ποσό της συμφωνίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά θα στοιχημάτιζε κανείς πως αυτό θα είναι μειωμένο, σε σχέση με το ποσό που θα έπαιρνε ο Παναθηναϊκός αν συνέχιζε στο Europa League.

Αφήστε μια απάντηση