“Χαιρέτησε” ο Καμπέσας

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και επίσημα ο Μπράϊαν Καμπέσας. Ο ακραίος επιθετικός από το Εκουαδόρ επέστρεψε στην ιταλική Αταλάντα, ομάδα στην οποία ανήκει. Ο νεαρός παίκτης ήρθε στο “Τριφύλλι” το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η οικονομική κατάσταση της ομάδας τον οδήγησε στο να ζητήσει να σπάσει ο δανεισμός του. Ο Καμπέσας μέτρησε 14 συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού και πέτυχε 2 τέρματα.

Επιπλέον, παρελθόν αποτελεί και ο Αντρές Τσάβες. Ο Αργεντίνος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουρακάν, ομάδα της χώρας του. Η Ουρακάν ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Σε δηλώσεις που έκανε ο Τσάβες, για την μεταγραφή του στην Ουρακάν, τόνισε πως είναι ανυπόμονος να παίξει στην χώρα του, ενώ δήλωσε ευγνώμων στην νέα του ομάδα επειδή έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε.

Τέλος, παίκτης της βέλγικης Μαλίν είναι ο Γιακούμπα Σιλά. Ο Σιλά είχε σπάσει, πριν λίγες ημέρες, τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και είχε επιστρέψει στην Ρεν, στην οποία και ανήκει. Ωστόσο, η Ρεν δεν υπολογίζει τον παίκτη με συνέπεια να τον δώσει δανεικό, μέχρι το τέλος της σεζόν, στην Μαλίν.

 

Αφήστε μια απάντηση