Χριστούγεννα με γκρίνια στον Παναθηναϊκό

Η εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (σ.σ. ήττα με 1-0), έκανε έξαλλο τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τους είπε χαρακτηριστικά πως κάποιοι νόμιζαν πως ήρθαν τα Χριστούγεννα νωρίτερα και έφυγαν διακοπές πριν την ώρα τους. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή και σίγουρα μετά τις διακοπές θα υπάρξουν πολλές αλλαγές από τον Ιταλό τεχνικό.

Οι “Πράσινοι” ξεκίνησαν πλέον τις διακοπές τους και το ζητούμενο είναι στην επιστροφή τους να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα, από αυτή που έδειχναν μέχρι στιγμής.

Μεταγραφές – αποχωρήσεις – δανεισμοί

Στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού κινούνται πλέον σε ρυθμούς μεταγραφικής περιόδου, αφού το ρόστερ της ομάδας θα στοιχημάτιζε κανείς πως χρειάζεται τόσο προσθήκες, όσο και αλλαγές. Ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε από τη Διοίκηση της ομάδας να αποκτηθεί ένας μέσος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, και κάποια από αυτά συγκεντρώνει και ο Μπουμάλ του Πανιωνίου. Ο τελευταίος συμφώνησε σε όλα με το “τριφύλλι” και θα φορέσει τη φανέλα του. Το κόστος της μεταγραφής δεν έγινε ακόμη γνωστό, αλλά εκτός από ένα χρηματικό ποσό, αναμένεται να υπάρξει και δανεισμός κάποιου παίκτη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επιπλέον, στο “Τριφύλλι” αναζητούν ήδη ένα δεξιό μπακ, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός, αφού ο Βέμερ μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα της ομάδας στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες με στόχο να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για τους Διαμαντή Χουχούμη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Νίκο Μαρινάκη και Χρήστο Δώνη.

Τέλος, δημοσιεύματα από τη χώρα του Μικαέλ Εσιέν, θέλουν τον Γκανέζο μέσο να είναι στόχος ομάδων της Αυστραλίας. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Εσιέν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, μέχρι και το καλοκαίρι του 2017.

Συνεχίζεται το σίριαλ με Καρέλλη

Ο Νίκος Καρέλης συνεχίζει να αποδίδει καλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είναι από τους λίγους παίκτες της ομάδας που έχουν δείξει καλή εικόνα φέτος στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίστηκαν. Στον Παναθηναϊκό αναμένουν προτάσεις για τον Έλληνα επιθετικό τον Ιανουάριο και αν κάποια από αυτή γίνει αποδεκτή, τότε σίγουρα οι “πράσινοι” θα κινηθούν και για την απόκτηση επιθετικού.

Έκοψε το πριμ ο Αλαφούζος

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και όλοι στη Διοίκηση του Παναθηναϊκού, ήταν δυσαρεστημένοι από την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν οι παίκτες δε θα τιμωρηθούν με πρόστιμo. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, θα κοπεί το πριμ που υπήρχε και αφορούσε σε σερί τριών συνεχόμενων νικών.

Αφήστε μια απάντηση