Χωρίς Ζέκα στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” με 1-0 χάρις σε γκολ του Μόλινς, αλλά στοίχημα πως δεν έλειψαν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις από το συγκεκριμένο ματς για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τα άσχημα μαντάτα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ήταν ο τραυματισμός του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος θα χάσει σίγουρα τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ελληνοπορτογάλος αμυντικός μέσος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και δύσκολα θα προλάβει και τον τελικό της διοργάνωσης, αν φυσικά οι “Πράσινοι” προκριθούν σε αυτόν.

Η απουσία του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι ένα ισχυρό πλήγμα για το “Τριφύλλι”, αφού ο Ζέκα αποτελεί το… μηχανάκι του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος θα έχει φυσικά ως παρτενέρ τον Κουρμπέλη.

Ο επαναληπτικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017, στις 19:00. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 2-0, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Νίκη απέναντι στον Ατρόμητο χωρίς να εντυπωσιάσει

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα γκολ του Μόλινς στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και πήραν δίκαια τη νίκη.

Το γκολ προήλθε από ωραία πάσα του Μάρκους Μπεργκ στον Γκιγιέρμο Μόλινς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Ο Ατρόμητος είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά ο Βλαχοδήμος επενέβη όποτε χρειάστηκε και έδιωξε τον κίνδυνο για την εστία της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος από τον αντίπαλό του και έφτασε δίκαια στο γκολ που του χάρισε τους 3 βαθμούς της νίκης. Με τους βαθμούς αυτούς οι “Πράσινοι” ανέβηκαν ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας και απέχουν 4 πόντους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Παρακολουθήστε το γκολ του Μόλινς.

Αφήστε μια απάντηση