Χωρίς Ινσούα στη Λάρισα

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τον αγώνα με τον Ατρόμητο στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λάρισα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Για τον αγώνα που έπεται, ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες, με συνέπεια να πρέπει να απουσιάσει από δύο ματς. Έπειτα από απόφαση του κυρίου Δώνη, ο 28χρονος μπακ δε θα δώσει το παρών κόντρα στη Λάρισα όπου θα εκτίσει την πρώτη ποινή της τιμωρίας του. Τη δεύτερη θα εκτίσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (09/02).

Κατά τα άλλα, ο Έλληνας προπονητής θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού μέχρι στιγμής κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο λόγος για τον Γιασίν Αγιούμπ. Ο 26χρονος μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα γίνει κάτοικος Παιανίας για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ο ίδιος πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική αλλά και φυσική κατάσταση. Ο Μαροκινός χαφ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην 18αδα, όμως τα πάντα θα κριθούν την ύστατη στιγμή.

Το ματς με τη Λάρισα είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και θα αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση