Χωρίς προβλήματα με Ξάνθη

Μία από τις πιο δύσκολες σεζόν ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό. Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, το “Τριφύλλι” αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου. Βοηθοί του θα είναι ο Δημητριάδης, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, και ο Κωσταράς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Ως γνωστόν, οι “Πράσινοι” θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με -6.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και μπορεί να υπολογίζει σε όλους. Το μοναδικό ερωτηματικό ήταν η ετοιμότητα του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο 24χρονος μέσος συμμετέχει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις και θα βρεθεί στην αποστολή και την αρχική ενδεκάδα της ομάδας του.

Οι Νίκος Βέργος και Αργύρης Καμπετσής ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς ο κύριος Δώνης θέλει να τους εντάξει με την υπόλοιπη ομάδα όσο πιο ομαλά γίνεται. Θεωρείται δύσκολο κάποιος από τους δύο να βρεθεί στην αποστολή.

Τέλος ο Όμρι Άλτμαν επέστρεψε στην Αθήνα. Την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό και γύρισε στη χώρα μας για να συνεχίσει την αποκατάστασή του. Υπολογίζεται ότι σε δύο μήνες, ο Άλτμαν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Αφήστε μια απάντηση