Χωρίς σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη

Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα play offs είναι με τον Πανιώνιο εκτός έδρας. Το παιχνίδια αυτό διεξάγεται την Κυριακή, 14 Μαΐου 2017, στις 18:15.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τους Μπουμάλ, Ρινάλντι και Χουχούμη, ενώ δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λουντ και Τελάντερ.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Έλληνας τεχνικός στις προπονήσεις, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το συνηθισμένο σχήμα. Αναλυτικότερα, στο τέρμα θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέδο και Χουλτ. Στη μεσαία γραμμή, ως αμυντικά χαφ, θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Κουρμπέλης, ενώ στις πτέρυγες θα είναι οι Εμποκού και Βιγιαφάνιες. Φυσικά, τις δύο θέσεις στην επίθεση θα καλύψουν ο Βίκτωρας Κλωναρίδης και ο Μάρκους Μπεργκ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται 20 παίκτες. Εκτός από τους βασικούς 11, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του τους Λέτο, Στιλ, Μέστο, Μαρινάκη, Ευαγγέλου, Ρέις, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Μόλινς και Χατζηγιοβάνη.

Αφήστε μια απάντηση