Ψάχνουν το γιατρικό στον Παναθηναϊκό

Όλοι στον Παναθηναϊκό περίμεναν την αντίδραση της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου και την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δε διεξήχθη ποτέ, λόγων των επεισοδίων, και ο Παναθηναϊκός στοίχημα ότι ήθελε την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Στο συγκεκριμένο ματς οι “πράσινοι” ήταν χωρίς αρχή, μέση και τέλος, και τελικά ηττήθηκαν με 1-0, πέφτοντας και από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακόμη και μετά την αλλαγή προπονητή, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε καλή εικόνα στο χορτάρι.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ανέφερε πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ επιπλέον τόνισε πως η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου.

Για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Εσιέν, ο Στραματσόνι ανέφερε στη συνέντευξη τύπου πως ο Γκανέζος χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στο 100% των δυνατοτήτων του, αλλά ανέφερε πως ήταν θετικός στο παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι στη Βέροια

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική η ομάδα παίζει στη Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους “πράσινους”, οι οποίοι έχουν πάρει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία τέσσερα ματς.

Επιστολή διαμαρτυρίας των οπαδών

Μέσα σε όλα τ’ άλλα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από τον σύνδεσμό “Panatha USA” έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και στον Υπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Στην ανακοίνωση οι φίλοι της ομάδας καταδικάζουν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν τη διεξαγωγή του ντέρμπι και μετά την ανακοίνωση διακοπής αυτού, ενώ κάνουν λόγο και για τη λανθασμένη, όπως τονίζουν, ματαίωση του αγώνα από τον διαιτητή, η οποία είχε αυτές τις συνέπειες.

Αποχωρούν Δώνης και Μπούρμπος

Για τον Χρήστο Μπούρμπο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ήταν γνωστό εδώ και καιρό. Ο παίκτης, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν τον ερχόμενο Ιανουάριο και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Βέροια.

Ο Χρήστος Δώνης, από την άλλη, έχει ήδη εκδηλώσει τις τάσεις φυγής του από την ομάδα και στον Παναθηναϊκό δε δείχνουν διατεθειμένοι να του αλλάξουν γνώμη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της ομάδας, ο Δώνης δεν είναι στα πλάνα του Στραματσόνι, και ο μάνατζερ του έχει αρχίσει ήδη να αναζητά τον επόμενο “σταθμό” στην καριέρα του ποδοσφαιριστή του.

Αφήστε μια απάντηση