Πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πούκι

Ο Τεέμου Πούκι φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού για τη γραμμή κρούσης. Οι “Πράσινοι” έχουν ξεκινήσει επαφές με την Μπρόντμπι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με […]

Σοβαρός και… άτυχος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, του Μαρίνου Ουζουνίδη, παρουσιάστηκε έτοιμος απέναντι στην Καμπάλα, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε πολλά γκολ τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε και επικράτησε με το “φτωχό” 1-0.

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Ζέκα, έξω οι Κουτρουμπής και Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πρώτο αγώνα με την Καμπάλα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στοιχηματίζουμε πως είδε με ικανοποίηση τον Κάρλος Ζέκα να παίρνει μέρος στην προπόνηση.

Αρρώστησε ο Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα “χτυπήθηκε” από ίωση αλλά το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ο αρχηγός των “Πρασίνων” έμεινε εκτός προπόνησης την Κυριακή, αλλά υπολογίζεται κανονικά για το πρώτο παιχνίδι με […]

Ανανεώνει ο Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ στοίχημα πως έδειχνε… ξενερωμένος στον Παναθηναϊκό, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει ανατροπή της κατάστασης και ο Σουηδός μπακ είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους “Πράσινους”.