Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών” στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να δείξουν στους παίκτες της στήριξή τους σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδα.

Παναθηναϊκός: Κουβέντα συσπείρωσης από τον Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στοίχημα πως βλέπει το έργο του στον Παναθηναϊκό να γίνεται όλο και πιο δύσκολο, αφού στα διοικητικά υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και η ομάδα μπορεί να βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο τις επόμενες ημέρες.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η κατάσταση”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη του και ανέφερε πως η αβεβαιότητα στα διοικητικά έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: “Άρρωστος” διοικητικά και αγωνιστικά!

Τα όσα συμβαίνουν στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό τμήμα και η κατάσταση τείνει να εξελιχθεί σε μη αναστρέψιμη.

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος

Μέσω προσωπικής του δήλωσης, ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αφού αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας και να τη βγάλει από το αδιέξοδο.

Στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να κρατήσει κλειστά τα αυτιά των παικτών του για τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά της ομάδας και τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να τους προετοιμάσει κατάλληλα για τον εκτός έδρας αγώνα με […]

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης πως μπορεί η ομάδα του να πήρε τη νίκη, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό

Η κεφαλιά – γκολ του Άλτμαν ήταν αρκετή για να χαρίσει στον Παναθηναϊκό τη νίκη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης στην 4η αγωνιστική της Super League. Με αυτόν τον τρόπο οι “Πράσινοι” πήραν το πρώτο “τρίποντο” […]