Παναθηναϊκός: Με αρκετούς απόντες αλλά με Πούγγουρα κόντρα στο Βόλο

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώνεται και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το Βόλο για την 26η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος.

Νέο συμβόλαιο στον Χρήστο Δώνη προσέφεραν οι ‘πράσινοι’

Οι “Πράσινοι” πρόσφεραν νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Χρήστο Δώνη. Το τρέχον συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται και στόχος της διοίκησης αποτελεί η παραμονή του παίκτη στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Χειρουργείο για Κολοβό, ανησυχία για Αγιούμπ

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και επικεντρώνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο το Βόλο στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League.

Πλήρωσε το… λάθος του Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός

Την αποβολή του Γκάγιας Ζαχίντ στοίχημα πως πλήρωσε ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” παρά το γεγονός ότι […]

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Αστέρα Τρίπολης

Οι ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού” επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Κολοβέτσιο

Την αγωνιστική που μας πέρασε, ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς, καθώς χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει ιδιαίτερα επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με σκορ 3-1.

Λάμψη Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κλείδωσε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα play off έπειτα από την εντός έδρας επικράτησή του επί του Παναιτωλικού για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” δε συνάντησε ιδιαίτερες […]

Με νέα αμυντική τετράδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Το ματς Κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν και ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Παναθηναϊκός: Το όνειρο έσβησε νωρίς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ με στοίχημα την ανατροπή του αποτελέσματος της “Τούμπας”, όπου είχε ηττηθεί με 2-0, προκειμένου να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.