Με το βλέμμα στα play off ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την οποία ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε εύκολα τη νίκη με 3-1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας, μπροστά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε ορεξάτος. Προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με εκπληκτικό γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχτηκε την ισοφάριση από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του γηπεδούχου δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν τον αντίπαλό τους για να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν όμως, δεν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, όμως στοίχημα πως τα πράγματα άλλαξαν. Ο Νίκος Καρέλλης στο 50’ πέτυχε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού και έβαλε την ομάδα του ξανά σε θέση οδηγού. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 60ο λεπτό ο Λαγός πέτυχε το 3-1 για τον γηπεδούχο και κάπου εκεί τα όνειρα των φιλοξενούμενων για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα έσβησαν.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός βράβεψε για την προσφορά του στην ομάδα τον πρώην παίκτη του Έκι Γκονζάλες, ο οποίος παραβρέθηκε στο γήπεδο. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο της ομάδας, δήλωσε χαρούμενος που βρέθηκε ξανά σε γνώριμα λημέρια.

Ο Παναθηναϊκός πλέον ετοιμάζεται για τα play off, στα οποία θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς και θα θελήσει να πάρει την πρώτη θέση στη διαδικασία, ώστε να κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Η κλήρωση για τα play off διεξήχθη την Τρίτη, 12/5/2015. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν από την Τρίπολη, στις 20/5/2015, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον Ατρόμητο. Εν συνεχεία θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα φιλοξενήσει την 4η αγωνιστική. Την 5η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ξανά εντός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και θα ολοκληρώσει τη διαδικασία στις 7/6/2015 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από τα υπόλοιπα νέα της ομάδας, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Εσιέν, αφού οι πράσινοι του έχουν καταθέσει εξαιρετική πρόταση. Η ελληνική ομάδα προσφέρει στον παίκτη διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα αγγίζουν το 1,5 εκ. ευρώ ετησίως και στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος, ο Ρόμπιν Λοντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ελσίνκι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απάντηση