Δύσκολα θα προλάβει τον Αστέρα ο Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που αντέδρασε στην “μερική” επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά η θέση των πρασίνων δεν ενισχύθηκε από άλλη ομάδα. Έτσι η βαθμολογία επικυρώθηκε μέχρι και την 5η θέση και πλέον τα play off θα ξεκινήσουν κανονικά.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα ξεκινήσει τη διαδικασία με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη, 20/5/2015, στις 18:15, και όπως όλα δείχνουν δε θα έχει ξανά στη σύνθεσή της τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός της ομάδας, πάνω που επέστρεψε στις κανονικές προπονήσεις, “χτυπήθηκε” από γαστρεντερίτιδα και στοιχηματίζουμε πως δύσκολα θα προλάβει να μεταβεί με την ομάδα στην Τρίπολη.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεχίζεται χωρίς τους Πέτριτς και Χουχούμη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα. Παρόλα αυτά, αμφότεροι δείχνουν πως θα προλάβουν να είναι παρών στο πρώτο παιχνίδι των play off.

Στα μεταγραφικά τώρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βολιδοσκοπεί τον Εσιέν, με τους πράσινους να έχουν αυξήσει κατά πολύ την πρότασή τους και να περιλαμβάνουν σε αυτή και μεγάλα μπόνους κατάκτησης τίτλων. Η απάντηση του Γκανέζου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και όλοι στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως ο πρώην παίκτης της Μίλαν θα πει το πολυπόθητο “ναι”!

Μέσα σε όλα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και τις συζητήσεις του με τη Μάλμε για τον αμυντικό Ελάντερ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους εκλεκτούς του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αλλά ο Σουηδός αμυντικός δείχνει θετικός, ώστε να μεταβεί στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του.

Ένα όνομα, το οποίο προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη μεταγραφική λίστα των “πρασίνων”, είναι και αυτό του αμυντικού Ιγκόρ Μπούμπνιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουντινέζε και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη λογικά θα εξεταστεί σοβαρά από τον Παναθηναϊκό, αλλά όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την απάντηση του Εσιέν, αφού ο τελευταίος αποτελεί προτεραιότητα.

Από εκεί και πέρα, ο Μπούι, ο οποίος θα αποτελέσει σίγουρα παρελθόν στο τέλος της σεζόν, ενδέχεται να συνεχίσει στο Κατάρ, αφού η Γιουβέντους στην οποία ανήκει, φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα της συγκεκριμένη χώρας.

Τέλος, πρόταση για τον Καρέλλη φέρεται να έχει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμη. Η ομάδα που έχει στη λίστα της τον επιθετικό των “πρασίνων” είναι η γαλλική Λιλ που αγωνίζεται στη Ligue 1, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει 2,8 εκ. ευρώ για τον κρητικό επιθετικό.

Αφήστε μια απάντηση