Παναθηναϊκός: Παίκτες και κόσμος κέρδισαν τον ΠΑΣ Γιάννινα

Έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και έδειξε πως έχει σφυγμό, παρά τα αλλεπάλληλα… χαστούκια στα διοικητικά της ομάδας.

Τo “Τριφύλλι” στοιχηματίζουμε πως μπήκε δυνατά στο ματς και μέχρι το 13ο λεπτό είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Συγκεκριμένα, στο 11΄ ο Χίλιεμαρκ πήρε την κεφαλιά και μετά από κόντρα στον Μιχαήλ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ και ο Μολίνς έκανε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Βλαχοδήμου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας επενέβη όποτε χρειάστηκε και κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει εύκολα τη νίκη και αυτό έγινε. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και έτσι το “Τριφύλλι” πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Αποθέωση από τον κόσμο

Ο κόσμος του “Τριφυλλιού” αποθέωσε παίκτες και προπονητές για την προσπάθειά τους και έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Οι οπαδοί των πρασίνων ανάρτησαν πανό που έγραφε: “Θανάσιμα σε χτύπησαν οι εντός κι εκτός εχθροί σου, όρθιο θα σε κρατήσουμε εμείς οι οπαδοί σου”, θέλοντας έτσι να δείξουν τη στήριξή τους στην ομάδα και πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βγάλουν από τη δύσκολη κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση