Παναθηναϊκός: Προανήγγειλε πωλήσεις παικτών ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει αναλάβει προσωρινά το ρόλο του προέδρου στον Παναθηναϊκό, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και προανήγγειλε πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο.

Ο παλαίμαχος άσος του “Τριφυλλιού” μίλησε για όλα και εξήγησε τους τρόπους σκέψης του για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Ο ίδιος τόνισε πως αισθάνθηκε την υποχρέωση για να βγει μπροστά και να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή είναι το οικονομικό και πως θα υπάρξει άμεση ανάγκη ρευστού τον Νοέμβριο, ώστε να ικανοποιηθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας εντός των τειχών και να πληρωθούν οι παίκτες.

Στις δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρειάζεται τουλάχιστον 4 εκ. ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά θα υπάρξει μία οικονομική ανάσα, αφού θα δοθούν και χρήματα από τους χορηγούς της ομάδας. Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το πλάνο που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ και ανέφερε πως αν υπάρξει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο, τότε το “Τριφύλλι” είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ για να συγκεντρωθούν περισσότερα έσοδα από τα εισιτήρια. Συν τοις άλλοις, προανήγγειλε πωλήσεις παικτών τον ερχόμενο Ιανουάριο, αφού τόνισε πως η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε και στα χρωστούμενα που έχει ο Παναθηναϊκός σε παλιούς ποδοσφαιριστές και δήλωσε πως θεωρεί πως αυτοί θα δείξουν κατανόηση και θα κάνουν υπομονή και πως δεν πρόκειται να χάσουν τα λεφτά τους.

Στο κλείσιμο των δηλώσεων του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε πως θα απευθυνθεί και σε επιχειρηματίες για τη στήριξη της ομάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ζητήσει ελεημοσύνη.

Πάντως, σύμφωνα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα πριν το γκρεμό και πρέπει να συνεχίσει σαν οικογένεια, αφού μόνο έτσι θα καταφέρει να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση και να μεγαλουργήσει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση