Σε ρυθμό play off κινούνται στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία για τα παιχνίδια των play off, τα οποία ξεκινούν την Τετάρτη, 20/5/2015, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεκινάει τη μάχη της με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που το πιθανότερο είναι να μην έχει ξανά στη σύνθεσή της τον Μάρκους Μπεργκ, με τον τελευταίο να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, αλλά να μην έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αλλά και για να μην αφήσει τον Αστέρα να τον περάσει στη βαθμολογία. Βέβαια, τα πράγματα στοίχημα πως δε θα είναι εύκολα για τους “πράσινους”, αφού στα τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Αστέρα έδειξαν να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Πέραν του Μάρκους Μπεργκ, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τόσο τον Διαμαντή Χουχούμη, όσο και τον Μλάντεν Πέτριτς. Αμφότεροι δεν έχουν επανέλθει στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση και η συμμετοχή τους στην αποστολή της ομάδας θα αποφασιστεί τις τελευταίες ώρες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη προσοχή και να είναι προσηλωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον, τους συνέστησε την προσοχή στην άμυνα και τους κάλεσε να πάρουν τη νίκη, η οποία θα βάλει οδηγό τον Παναθηναϊκό στα play off.

Στα μεταγραφικά της ομάδας τώρα, οι συζητήσεις με τον Εσιέν συνεχίζονται, με τον τελευταίο, όμως, να έχει στα χέρια του και καλύτερη οικονομικά πρόταση από ομάδα του αμερικάνικου πρωταθλήματος (MLS). Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παραμένουν αισιόδοξοι και ευελπιστούν το θέμα να κλείσει θετικά για την ομάδα.

Η περίπτωση του Αμπέιντ, από την άλλη, παρουσιάζει άλλα εμπόδια. Πάνω που ο Παναθηναϊκός φέρεται να τα βρήκε με τη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Αλγερινού, δημοσιεύματα εφημερίδων θέλουν τον παίκτη να έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν από την ελληνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Πρόκειται για τον Άντονι Ανάν της Μόναχο 1860, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και το πιθανότερο είναι η περίπτωσή του να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή 15/5, μέχρι και την Κυριακή 17/5, διοργανώθηκε και το 4ο Bazaar της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον κόσμο να συρρέει κατά χιλιάδες στην μπουτίκ της ομάδας στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” για να εκμεταλλευτεί τις προσφορές και να αγοράσει προϊόντα της ομάδας σε χαμηλές τιμές. Από την ΠΑΕ δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την απήχηση του κόσμου, ενώ επισήμαναν πως υπάρχουν ακόμη προϊόντα, τα οποία είναι στη διάθεση του κοινού. Επιπλέον, σημείωσαν πως οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, αφού θα ακολουθήσει και το e-Bazaar.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ που πέτυχε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ψηφίστηκε ως το καλύτερο (best goal) της τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια παραλαβής του βραβείου του, δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχία του και τόνισε πως ο η διαδικασία των play off είναι η δυσκολότερη περίοδος της σεζόν. Σημειώνεται πως ο Κλωναρίδης κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση