Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Άλτμαν

Μέσα στην εβδομάδα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Όμρι Άλτμαν να μην ολοκληρώνει την προπόνηση. Ο επιθετικός του “τριφυλλιού” ένιωσε μια ενόχληση στο δικέφαλό του και εγκατέλειψε το πρόγραμμα, σκορπίζοντας ανησυχία στον Έλληνα τεχνικό του “Τριφυλλιού”.

Ο Ισραηλινός επιθετικός είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τη Λάρισα, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στοιχηματίζουμε πως θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι Χατζηγιοβάνης, Κότσαρης, Λουντ, Ευαγγέλου έκαναν ατομικό, ενώ ο Λουτσιάνο που πρόσφατα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει την επέμβαση στους χιαστούς και φυσικά θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στη δράση.

Ο Σιλά, από την άλλη, έκανε αποφόρτιση στην αρχή της εβδομάδας λόγω των συνεχών παιχνιδιών.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ταξίδεψε στην Πορτογαλία μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μπενφίκα, στην οποία θα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του λίγο πάνω από 1.5 εκατομμύριο ευρώ για την πώληση του νεαρού τερματοφύλακα στους “Αετούς της Λισσαβόνας”.

Αφήστε μια απάντηση