Με τα μεταγραφικά ασχολούνται στον Παναθηναϊκό

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό και πλέον στην ομάδα ασχολούνται με τη συμπλήρωση του ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις άμεσα, καθώς θέλει να έχει όλους τους παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας.

Μετά την απόκτηση του Εσιέν, οι “πράσινοι” κινούνται για έναν στόπερ, ο οποίος θα πρέπει να αναπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σίντεφελντ. Τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα στοίχημα πως είναι πάρα πολλά, αλλά στον Παναθηναϊκό δείχνουν να μη βιάζονται και να προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Από την μεριά του τεχνικού επιτελείου έδειχναν πως ο Χελάντερ της Μάλμε αποτελούσε προτεραιότητα και η ελληνική ομάδα τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά δε συμφωνούσε με τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του. Η κίνηση του Παναθηναϊκού να αφήσει ανοιχτό το θέμα και να αποκτήσει τον επόμενο Ιανουάριο τον παίκτη, όταν και μένει ελεύθερος, φέρεται να ταρακούνησε τη Μάλμε, η οποία είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Από την άλλη, έντονο είναι πλέον το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, οι οποίες έχουν στο στόχαστρό τους τον Νίκο Καρέλη του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τους “πράσινους” και όπως ήταν λογικό, μπήκε στο… μάτι πολλών! Η πρώτη ομάδα, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη, ήταν η ιταλική Τορίνο, αλλά πλέον στο κόλπο έχει μπει και ο Άγιαξ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία, ο Άγιαξ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, αλλά ο μάνατζερ του παίκτη διέψευσε αυτή την είδηση.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του και με τον Στέφανο Κοτσόλη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2016. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έκλεισε και τη θέση του τερματοφύλακα, αφού πίσω από τον Λουκ Στιλ θα υπάρχει ξανά ο Κοτσόλης.

Τέλος, ο Γκόρντον Σίντεφελντ, σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα, μίλησε για όλους και για όλα. Ο Κροάτης αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε μεταξύ άλλων, πως αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε γίνεται πουθενά. Στάθηκε μάλιστα στην εύνοια του Ολυμπιακού από τη διαιτησία, ενώ ανέφερε πως αν η ομάδα του είχε την αντιμετώπιση που έπρεπε από τους διαιτητές, θα έφτανε στην κατάκτηση του τίτλου.

Επιπλέον, ο Σίντεφελντ χαρακτήρισε λάθος της διοίκησης την απόκτηση του Εσιέν, αφού θα ταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα. Επίσης, χαρακτήρισε εξαιρετικά ταλαντούχο, αλλά… άμυαλο τον Κουτρουμπή, και ανέφερε πως αν ο ίδιος ο παίκτης δουλέψει σωστά, θα γίνει ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες στη θέση του, αφού έχει μεγάλες ικανότητες και προοπτικές βελτίωσης.

Αφήστε μια απάντηση