Θέλει το τρίποντο κόντρα στην Λαμία

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 20:30 τη Λαμία στην έδρα της. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κύριος Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας.

Το “τριφύλλι” μετράει δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να διευρύνει το σερί των νικηφόρων αγώνων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εκτός από τον Μολέδο δεν μπορεί να υπολογίζει και τους Σιλά και Άλτμαν, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ αντίκρισαν κόκκινες κάρτες. Ο Ουζουνίδης στοίχημα πως πονοκεφαλιάζει για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Σιλά στο χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Φάνη Τσανδάρη, ο οποίος είναι τραυματίας. Από την άλλη επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας ο Χρήστος Δώνης και θα βρίσκεται στην αποστολή.

Στην τελευταία προπόνηση, ο Ουζουνίδης δοκίμασε δύο σχήματα. Το πρώτο είναι πιο συντηρητικό, αφού τοποθέτησε τον Ρέις σαν αμυντικό χαφ δίπλα στον Κουρμπέλη, ούτως ώστε να καλύψει την απουσία του Σιλά, ενώ το δεύτερο ήταν πιο επιθετικό με τον Λουντ να παίζει στη μεσαία γραμμή.

Αφήστε μια απάντηση