Νέα απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού σε εκτός έδρας παιχνίδι

Ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε ο Παναθηναϊκός να γευτεί την χαρά της νίκης σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Στο σαββατιάτικο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Λαμία με 1-1 στο στάδιο της τελευταίας.

Σκόρερ του “τριφυλλιού” ήταν ο Μόλινς, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έμεινε στην χαμηλά στην κατάταξη της Super League, έχοντας δέκα βαθμούς και καμία εκτός έδρας νίκη.

Η αναμέτρηση

Η ομάδα της Λαμίας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βλαχοδήμος έκανε την πρώτη επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Παντελιάδη. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή και στο 20΄ η κεφαλιά του Μόλινς πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κουρμπέλης έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Στο 29ο λεπτό ο Λουντ έκανε το σουτ μετά από σέντρα του Χίλιεμαρκ αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37ο λεπτό η Λαμία άνοιξε το σκορ, όταν, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα, ο Πίτι έκανε το σουτ, ο Χουλτ προσπάθησε να διώξει τον κίνδυνο αλλά να έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση. Στο 52ο λεπτό ο Μόλινς έκανε την κεφαλιά θέλοντας να τροφοδοτήσει τον Βιγιαφάνιες, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Λαμίας έπιασε την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον Αργεντινό, ενώ στο 72ο λεπτό ο Βάντερσον απείλησε την εστία του Παναθηναϊκού με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 84ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα, με τον Μόλινς να εκμεταλλεύεται την κάθετη πάσα του Βιγιαφάνιες και με ωραίο πλασέ να διαμορφώνει το 1-1. Ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως μπορούσε να φύγει και με τη νίκη από τη Λαμία, αλλά το σουτ του Μόλινς τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Αφήστε μια απάντηση