Παναθηναϊκός: Με Μολέδο στο “ντέρμπι των αιωνίων”

Ο Παναθηναϊκός, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, θα δώσει το πρώτο του φετινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και διαιτητής θα είναι ο κύριος Παπαπέτρου, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Τουμπακάρη και Χασάν.

Στο αιώνιο ντέρμπι το “παρών” θα δώσει κανονικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός του “Τριφυλλιού”, Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Παναθηναϊκός έκανε έφεση για την ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον παίκτη του από την αναμέτρηση με τη Λάρισα και η Επιτροπή Εφέσεων την έκανε δεκτή. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, υπολογίζει κανονικά τον Βραζιλιάνο αμυντικό που αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Από την άλλη, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντρέ Τσάβες, θα εξαντλήσει τα περιθώρια προκειμένου να βρεθεί στην αποστολή για το ντέρμπι. Ο Τσάβες ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά μένει να αποδείξει στον Ουζουνίδη ότι είναι έτοιμος για την αναμέτρηση. Πάντως, συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα έχει όλου τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Γεμάτη η “Λεωφόρος”

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να γεμίσουν τη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” προκειμένου να σταθούν δίπλα στην ομάδα τους και να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ υπάρχουν μόλις 200 εισιτήρια που έχουν μείνει. Τα εισιτήρια αυτά μπορεί να μην εξαντληθούν καθώς κοστίζουν από 120 ως 200 ευρώ. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να δουν το γήπεδό τους να γεμίζει καθώς με τα αυτά τα χρήματα μπορούν να πληρώσουν κάποια από τα χρέη της ομάδας.

Σε ανακοίνωση που έκανε η ΠΑΕ τόνισε στους φιλάθλους της ομάδας που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τον σαββατιάτικο αγώνα να μην προσέλθουν στο γήπεδο για να μην υπάρχει περίπτωση συνωστισμού όπως επίσης δεν θα υπάρχει και η πιθανότητα εισόδου τους στο “Απόστολος Νικολαίδης”. Ακόμη είπε πως οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Τέλος τους τόνισε πως η συμπεριφορά τους πρέπει να είναι εντός ορίου προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα με χρηματικό πρόστιμο και ο Παναθηναϊκός να μην αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στις επόμενες αγωνιστικές.

Αφήστε μια απάντηση