Παναθηναϊκός: Επιστροφή Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Στυλιάρας από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, οποίος θα έχει βοηθούς τους Μπαλτά, από τον σύνδεσμο Αχαΐας, και Νικολακάκη από τον σύνδεσμο Ηρακλείου.

Ο Παναθηναϊκός αγνοεί την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, τελευταία επικράτηση των “πρασίνων” ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” στοίχημα πως θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να ανεβεί το ηθικό και η ψυχολογία των παικτών του για την συνέχεια.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την πρώτη εκτός έδρας επικράτησή του, επί της Ξάνθης με 0-3, και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα με 25 βαθμούς. Μάλιστα η μεταξύ τους αναμέτρηση θα είναι η πρώτη που ο ΠΑΟΚ θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έχει μείον ένα πρόβλημα για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Συγκριμένα θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Βιγιαφάνιες έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό, από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, και από την Τετάρτη προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης ένα ακόμα καλό νέο για τον τεχνικό του “τριφυλλιού” είναι και η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε προπόνηση την Πέμπτη χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο πόδι του και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του.

Από την άλλη ο κύριος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Σιλά και Λουτσιάνο που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Επίσης η συμμετοχή των Μουνιέ και Κουλιμπαλί θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση