Παναθηναϊκός: Δεν έχει τέλος ο κατήφορος

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 4-0. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού στοίχημα πως βρέθηκαν σε κακή μέρα με αποτέλεσμα το “τριφύλλι” να μην μπει ποτέ στον ρυθμό της αναμέτρησης και μην απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Ινσούα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έπεσε στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς. Μάλιστα αν δεν νικήσει την επόμενη αγωνιστική θα κλείσει δύο μήνες χωρίς να έχει γευτεί την χαρά της νίκης.

Έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τον Παναθηναϊκό από τα πρώτα λεπτά. Στο 8ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0. Ο Πέλκας με ωραίο μακρινό σουτ, έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Διούδη και άνοιξε το σκορ. Μετά το 1-0 ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ. Στο 35ο λεπτό ο Λημνιός έδωσε στον Μακ, οποίος έκανε το σουτ όμως ο Διούδης απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 40ο λεπτό το απευθείας φάουλ του Βιγιαφάνιες, μπλόκαρε ο Πασχαλάκης. Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0

Κατέρρευσε στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη του, και μοναδική, ευκαιρία στο 49ο λεπτό αλλά το σουτ του Βιγιαφάνιες κατέληξε άουτ. Στο 51ο λεπτό ο Πέλκας μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Παναθηναϊκού, πέρασε όποιον βρήκε, και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 65ο λεπτό ο Μαουρίτσιο έκανε το σουτ και ο Ινσούα σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και έβγαλε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ινσούα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλούρης οποίος νίκησε τον Διούδη και έκανε το 3-0. Στο 77ο λεπτό μετά από σέντρα του Κρέσπο, η μπάλα έφτασε στον Πρίγιοβιτς οποίος με σουτ έκανε το 4-0. Στο 79ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έμεινε και αυτός με δέκα παίκτες. Ο Μακ χτύπησε εκτός φάσης τον Βιγιαφάνιες και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη του διαιτητή.

 

Αφήστε μια απάντηση