Παναθηναϊκός: Κοιτάει την άμυνά του ο Ουζουνίδης

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης εναντίον του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, είχε τονίσει πως στον συγκεκριμένο αγώνα το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του ήταν η αμυντική της λειτουργία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση που ακολουθεί, και πάλι εκτός έδρας, με την Ξάνθη. Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις δύναμης και στη συνέχεια ο Ουζουνίδης εστίασε στο πως θέλει η ομάδα του να αμύνεται για να μην δέχεται εύκολα επιθέσεις. Ο Ουζουνίδης έβαλε τις φωνές στους αμυντικούς του, κυρίως για το δεύτερο τέρμα που δέχτηκαν στην Τούμπα, και έδειχνε στους παίκτες του, το πώς να αμύνονται όταν ο αντίπαλος έχει πλάγιο άουτ. Μάλιστα διέκοψε αρκετές φορές την προπόνηση, και τους είπε την ακριβή θέση που πρέπει να έχουν σε ανάλογες φάσεις.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Ροντρίγκο Μολέδο, αποχώρησε με μία φλεγμονή στον ορθό μηριαίο. Την Τετάρτη σε υπερηχογράφημα που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει γλιτώσει την θλάση αλλά και πάλι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Επίσης, έντονος προβληματισμός υπάρχει στο “τριφύλλι” από την αγωνιστική παρουσία του Ματίας Γιόχανσον. Ο Γιόχανσον αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να φανεί. Παρότι, ο Σουηδός είχε γεμάτες χρονιές στο παρελθόν, δεν έχει καταφέρει ακόμα να δικαιολογήσει την παρουσία του στην ομάδα, με αποτέλεσμα από την ΠΑΕ να ψάχνουν ομάδα προκειμένου να τον “δώσουν”.

Αφήστε μια απάντηση