Στη λίστα και ο Σάντσεθ

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαρκή έρευνα για τον στόπερ που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Γκόρντον Σίντεφελντ. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα είναι πολλά, αλλά η τελική επιλογή καθυστερεί αρκετά, αφού οι πρώτες επιλογές των “πρασίνων” δεν είπαν το πολυπόθητο “ναι”!

Τις τελευταίες ώρες στη λίστα με τους παίκτες που κοιτάει ο Παναθηναϊκός προστέθηκε και το όνομα του Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός αμυντικός, με “πλούσια” καριέρα στη La Liga, στην αρχή δεν έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά τις τελευταίες ώρες οι ειδήσεις κάνουν λόγο πως έχει αλλάξει στάση. Φυσικά, οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη είναι μεγαλύτερες από αυτές που του προσφέρει η ελληνική ομάδα, αλλά στοιχηματίζουμε πως το χάσμα μπορεί να γεφυρωθεί και από τις δύο πλευρές.

Από τον Παναθηναϊκό δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή και να περιμένουν τον παίκτη να εξετάσει τις προστάσεις που έχει στα χέρια του. Σε περίπτωση, βέβαια, που ο Σάντσεθ δεν επιλέξει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, το τεχνικό τιμ της ομάδας έχει εντοπίσει και άλλους παίκτες με καλά χαρακτηριστικά για τη θέση του στόπερ. Ένας από αυτούς είναι και ο Αμάγια, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη La Liga με τη φανέλα της Βαγιεκάνο. Η περίπτωση του εν λόγω παίκτη είναι πιο εφικτή από αυτή του Σάντσεθ, αφού ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά να αποχωρίσει από την ισπανική ομάδα τη φετινή σεζόν.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση δύο στόπερ, αφού στην ομάδα θεωρούν πως θα πρέπει να υπάρχει μία επιπλέον εναλλακτική λύση. Εκτός δηλαδή από την απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη, που θα προορίζεται για βασικός, πιθανόν να αποκτηθεί και ένας ακόμη, νεαρός και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, η επίσκεψη του Αμπέιντ στην Αθήνα φούντωσε ξανά τα σενάρια για επιστροφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα τηρεί στάση αναμονής και περιμένει τον παίκτη να αποφασίσει για το μέλλον του και αν επιθυμεί την επιστροφή του στον σύλλογο. Πάντως, αν ο Αμπέιντ δεν αποφασίσει σύντομα, τότε το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να αποσύρει την πρότασή του.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, αυτή όπως είναι ήδη γνωστό θα γίνει στην Ολλανδία. Τα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας έγιναν γνωστά, όπως και οι ημερομηνίες που θα λάβουν χώρα οι αγώνες. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Άρνεμ (5/7), Μπριζ (7/7) και Άγιαξ (10/7).

Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”, οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα, αφού προτίθενται να καταθέσουν μήνυση εις βάρος των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ. Η απάθεια, με την οποία αντιμετωπίζουν τα Θεσμικά Όργανα ένα τόσο σοβαρό γεγονός έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση, και στον Παναθηναϊκός δεν έχουν διάθεση να αφήσουν το θέμα να τραβήξει πολύ.

Αφήστε μια απάντηση