Παναθηναϊκός: Στα άκρα οι σχέσεις με Κουτρουμπή

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε στον αμυντικό του, Γιώργο Κουτρουμπή, ότι δεν υπολογίζεται για την συνέχεια του πρωταθλήματος και να ψάξει να βρει νέα ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας αμυντικός πέρυσι είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το “τριφύλλι” μέχρι το 2019. Μάλιστα οι απολαβές του παίκτη έφταναν τις 280.000 ευρώ.

Ο Κουτρουμπής στοίχημα πως δεν “πήρε με καλό μάτι” αυτή την κίνηση του Παναθηναϊκού και πέρασε στην αντεπίθεση. Ο αμυντικός έκανε προσφυγή σε βάρος των “πρασίνων” και ζητάει από αυτούς τα δεδουλευμένα του μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.  Το ποσό αυτό φτάνει στα 308.908 ευρώ. Εάν δεν του καταβληθεί το ποσό αυτό ο Κουτρουμπής ζήτησε να υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ζητά την αφαίρεση βαθμών σε κάθε παιχνίδι της “πρώην” ομάδας του και απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους. Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου.

Ακόμη σε νέα καταγγελία εναντίον του Παναθηναϊκού προέβη, ξανά, και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Οι δύο πλευρές, το προηγούμενο διάστημα, είχαν έρθει σε συμβιβασμό για την εξόφληση του παίκτη. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν τήρησε την συμφωνία με αποτέλεσμα ο “πρώην” Έλληνας αμυντικός να ζητά, πλέον, όλο το ποσό των 97.000 ευρώ που του οφείλεται. Αν δεν του δοθεί όλο το ποσό τότε θα αφαιρεθούν βαθμοί από τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος παίκτης κάνει καταγγελία στην ομάδα.

Τέλος, όσον αφορά την προσφυγή που είχε κάνει ο Ράσμους Τελάντερ, η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε νέα αναβολή. Ο Παναθηναϊκός έδωσε ένα ποσό στον παίκτη, οποίος με την σειρά του έδωσε νέα διορία στην πρώην ομάδα του για να υπάρξει νέος συμβιβασμός. Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί στις 11 Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση