Στα άκρα η σχέση μεταξύ Παναθηναϊκού και Χουλτ

Ο Χουλτ την Τετάρτη κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Παναθηναϊκού. Αυτή η κίνηση του παίκτη στοίχημα πως άφησε με το στόμα ανοιχτό τους διοικούντες της ομάδας, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε τονίσει, στο παρελθόν, ότι δεν θα πήγαινε στα δικαστήρια την ομάδα του.

Παρόλα αυτά ο Χουλτ έφτασε στο άλλο άκρο και ζητάει από τον Παναθηναϊκό να του καταβληθούν άμεσα τα λεφτά που του οφείλονται. Το “τριφύλλι” χρωστάει στον παίκτη το ποσό των 363.272,50 ευρώ. Ο Σουηδός αμυντικός, εκτός από τα λεφτά, ζητάει και να επιβληθούν ποινές στην ομάδα, ενώ θέλει ο Παναθηναϊκός να τον αφήσει ελεύθερο για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι ποινές που ζητάει ο παίκτης να επιβληθούν στην ομάδα είναι να μην μπορούν οι “πράσινοι” να κάνουν μεταγραφές για τον επόμενο χρόνο, όπως επίσης και να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ομάδα, σε περίπτωση που αυτή δεν του δώσει όλο το ποσό που του οφείλει.

Από την μεριά του ο Παναθηναϊκός κατέβαλε, την Τετάρτη, την μισή δόση από τον Οκτώβρη που όφειλε στον παίκτη. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” εξέφρασαν έντονα την δυσαρέσκειά τους για την κίνηση στην οποία προέβη ο παίκτης, καθώς θεωρούν ότι ο Χουλτ δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα και κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Αφήστε μια απάντηση