Οικονόμου διετίας στον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι, και επίσημα, ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο Οικονόμου υπέγραψε, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο του παίκτη θα έχει ισχύ εώς το καλοκαίρι του 2020. Ο νέος αμυντικός του “τριφυλλιού” ξεκίνησε, από το προηγούμενο Σάββατο, προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Οικονόμου τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του αποτέλεσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τον οποίο είχε προπονητή και στην πρώην του ομάδα, τον Πανιώνιο. Ακόμη, τόνισε ότι γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός αλλά θα κάνει τα πάντα προκειμένου η νέα του ομάδα να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Τέλος, θεωρεί, ότι η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία είναι ίδια με αυτήν που εκπροσωπεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Οικονόμου κατάγεται από την Κόρινθο και είναι 30 χρονών. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό Νίκαιας, Θύελλα Πατρών, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Ατρόμητο, Βέροια, Ρος Κάουντι και Πανιώνιο. Με την φανέλα του Πανιωνίου αγωνιζόταν από το 2014 μέχρι πρότινος.  Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μέτρησε συνολικά 106 συμμετοχές ενώ πέτυχε και πέντε τέρματα. Πριν λίγες ημέρες είχε αφεθεί ελεύθερος από τον Πανιώνιο και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του.

Αφήστε μια απάντηση