Επιτέλους ήρθε η νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, μετά από καιρό, στις νίκες καθώς νίκησε, την Κυριακή, τον Πλατανιά με 2-0. Το “Τριφύλλι” ήταν ανώτερο καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά χρειάστηκε δύο πέναλτι για να σκοράρει. Σκόρερ για τους “Πράσινους” ήταν ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα. Με την νίκη του αυτή, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και έκλεισε από τα πρώτα λεπτά τον Πλατανιά στα καρέ του. Στο 9ο λεπτό, το σουτ του Κουλιμπαλί πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Κλιαϊτς. Τρία λεπτά αργότερα, ο Λουντ έδωσε στον Μουνιέ, αλλά ο Κλιαϊτς απομάκρυνε σε κόρνερ. στο 21ο λεπτό, ο Μουνιέ, μετά από λάθος των αμυντικών του Πλατανιά, βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 25ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ινσούα, ο Βιγιαφάνιες έκανε το σουτ, όμως ο Κλιαϊτς απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 30ο λεπτό, ο Ινσούα βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 40ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Κοροβέση. Στο 45ο λεπτό, ο Κλιαϊτς έδιωξε το σουτ που επιχείρησε ο Άλτμαν. Έτσι, με σκορ 0-0 οδηγήθηκαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα στοίχημα πως δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να έχει την κατοχή και να χάνει ευκαιρίες. Στο 54ο λεπτό, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ, πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 67ο λεπτό, μετά από κεφαλιά του Άλτμαν, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Πλατανιά. Στο 71ο λεπτό, μετά από σουτ του Βιγιαφάνιες, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντικαμονά, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Βιγιαφάνιες και έκανε το 1-0. Στο 82ο λεπτό, ο Πλατανιάς έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ντικαμονά αντίκρισε την δεύτερή του κίτρινη κάρτα. Στο 90ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι, μετά από χέρι του Καρυπίδη σε σουτ του Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντίνος ανέλαβε, ξανά, την εκτέλεση και έκανε το 2-0.

Αφήστε μια απάντηση