Μαρτύριο δίχως τελειωμό για τον Παναθηναϊκό

Σε ένα ματς που ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Λεβαδειακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Σκόρερ για το “Τριφύλλι” ήταν οι Λουντ και Βιγιαφάνιες.

Στον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο και διακόπηκε λόγω έντονης βροχόπτωσης και συνεχίστηκε την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε, ούτε αυτή τη φορά, να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του.

Μετά την ήττα τους αυτή, οι “Πράσινοι” συνεχίζουν να βρίσκονται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Έχανε με 2-0 στο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που πραγματοποίησε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού. Στο 18ο λεπτό ο Κουλιμπαλί έκανε την σέντρα, ο Δώνης έπιασε το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός στο 21ο λεπτό πέτυχε το 1-0. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φαβάρο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 35ο λεπτό η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Βλαχοδήμου μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο. Στο 36ο λεπτό ο Γιουσούφ, αφού πρώτα πέρασε από τον Κολοβέτσιο, έκανε το σουτ, ο Βλαχοδήμος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Λεβαδειακός πέτυχε το 2-0.

Δέχθηκε τρίτο τέρμα με την έναρξη της επανάληψης

Στο δεύτερο ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Λεβαδειακός κέρδισε “έμμεσο”, μετά από ασυνεννοησία του Οικονόμου με τον Βλαχοδήμο. Μετά από φάση διάρκειας η μπάλα έφτασε στον Μητρόπουλο και αυτός με σουτ “έγραψε” το 3-0. Στο 76ο λεπτό μετά από γύρισμα του Χίλιεμαρκ, ο Λουντ βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι και με σουτ έκανε το 3-1. Στο 78ο λεπτό το σουτ του Λουντ πέρασε πάνω από την εστία του Επασί. Στο 87ο λεπτό η κεφαλιά του Βιγιαφάνιες πέρασε δίπλα από την εστία του Επασί. Στο 93ο λεπτό μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντιόγκο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Βιγιαφάνιες και σημείωσε το τελικό 3-2.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, εμφανώς απογοητευμένος από την απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αφήστε μια απάντηση