Φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπριζ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία και στο πλαίσιο αυτής, οι πράσινοι έδωσαν ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ. Η τελευταία επικράτησε με 2-1, αλλά το αποτέλεσμα στοιχηματίζουμε πως ήταν το τελευταίο πράγμα που ενδιέφερε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε πολλά πρόσωπα και σχήματα στο συγκεκριμένο ματς, αφού ήθελε να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες της ελληνικής ομάδας είχαν διάθεση και κατάφεραν να προηγηθούν με ένα εξαιρετικό γκολ του Νίκου Καρέλη, ο οποίος συνεχίζει με φόρα από την εξαιρετική σεζόν που έκανε στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι και το 21ο λεπτό, όταν και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα του Βελγίου ανέβηκε αισθητά και πίεσε πολύ την άμυνα των “πρασίνων”, η οποία σε πολλές στιγμές έδειχνε να βρίσκεται σε τρικυμία. Τελικά η Μπριζ, αφού πρώτα απώλεσε πολλές ευκαιρίες, κατέφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πέντε λεπτά μετά το γκολ του Καρέλλη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια όντας ισόπαλες και στην επανάληψη οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Μετά την πάροδο τριών λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπριζ κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός, παρά την είσοδο πολλών βασικών παικτών, έμοιαζε αποδιοργανωμένος και χωρίς δυνάμεις, αλλά αυτό δικαιολογείται, αφού οι “πράσινοι” βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους. Το 2-1 υπέρ της Μπριζ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Μπριζ είναι πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό, αφού σε λίγες μέρες τελειώνει την προετοιμασία της. Επιπλέον, η εν λόγω ομάδα είναι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League και αυτή ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιάννη Αναστασίου να σχηματίσει μία πρώτη εικόνα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και ανέφερε πως αυτό είναι θέμα ηρεμίας και οργάνωσης. Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στα προκριματικά, ενώ αναφέρθηκε και στην έλευση του Σάντσεθ, η οποία θα δώσει ποιότητα στην άμυνα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Σάντσεθ είναι ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες. Ο Ισπανός αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια μετέβη στην Ολλανδία, όπου και εντάχθηκε στην αποστολή των “πρασίνων”. Ο Σάντσεθ συμπλήρωσε και το τελευταίο “γρανάζι” στη μηχανή του Παναθηναϊκού, και έτσι ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει τους περισσότερους παίκτες τη διάθεσή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Έλληνας τεχνικός το είχε ζητήσει αυτό και οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος το έφεραν εις πέρας.

Αφήστε μια απάντηση