Παναθηναϊκός: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Η τραγική οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, έχει αναγκάσει πολλούς παίκτες της ομάδας ζητήσουν την αποχώρησή τους.

Ο Λούκα Βιγιαφάνιες είναι αυτός που “κουνάει πρώτο μαντήλι”. Την Πέμπτη, ο Αργεντίνος μέσος βρέθηκε στο Κορωπί και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του. Αυτό σημαίνει ότι, η μεταγραφή του στην τουρκική Αλάνιασπορ έχει μπει στην τελική ευθεία και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από την τουρκική ομάδα. Μάλιστα, το απόγευμα της ίδιας μέρας ο παίκτης μάζεψε τα πράγματά του και αναχώρησε για την γειτονική χώρα προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Από την αποχώρηση του Βιγιαφάνιες, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στις 900.000 ευρώ.

Επίσης, την αποχώρησή του από την ομάδα ζήτησε και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο Σουηδός μέσος, λόγω της οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η ομάδα, ζήτησε να “σπάσει” ο δανεισμός του και να επιστρέψει στην ιταλική Τζένοα στην οποία και ανήκει. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να “χαιρετήσει” τους συμπαίκτες του και να επιστρέψει στην Τζένοα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιό του.

Ακόμη, παρελθόν από το “Τριφύλλι” αναμένεται να αποτελέσει και ο Νούνο Ρέις. Ο Πορτογάλος μέσος ήταν κοντά στο να δοθεί δανεικός σε ομάδα του Ισραήλ, ωστόσο ο δανεισμός του δεν προχώρησε. Ο Ρέις συμφώνησε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα, καθώς έχει πρόταση από ομάδα της χώρας του. Για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης συμφώνησε να πάρει τα δεδουλευμένα του, καθώς επίσης και ένα ποσό από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Τέλος, δύο ομάδες από την Ιταλία έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Πρόκειται για τις Τορίνο και Σαμπντόρια που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν επίσημες προτάσεις. Ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον παίκτη περίπου στα 2 εκατομμύρια, ωστόσο δεν θα έλεγε “όχι” σε μία προσφορά κοντά στο 1,5 εκατομμύριο. Την περίπτωση του παίκτη εξετάζει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόσφερε 1,5 εκατομμύριο και έμψυχα ανταλλάγματα.

 

Αφήστε μια απάντηση