Παρουσιάζεται απέναντι στην Ουντινέζε ο Παναθηναϊκός

Η κλήρωση με την Μπριζ στον προκριματικό γύρο του Champions League σκόρπισε χαμόγελα στον Παναθηναϊκό. Αυτό συνέβη όχι μόνο γιατί η ομάδα του Βελγίου ήταν πιο βατός αντίπαλος από τις υπόλοιπες ομάδες που ήταν στην κλήρωση, αλλά και γιατί ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τους Βέλγους σε φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία (ήττα με 2-1).

Το γεγονός αυτό στοίχημα πως θα βοηθήσει τον Γιάννη Αναστασίου να παρουσιάσει πιο έτοιμη και πιο διαβασμένη την ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στo γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” στις 28 Ιουλίου. Στο συγκεκριμένο ματς ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά το κυριότερο είναι να καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αφού αυτό θα του δώσει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς στο Βέλγιο, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 4 Αυγούστου.

Φυσικά, θα πρέπει να σημειωθεί πως η ελληνική ομάδα δεν έχει καθόλου καλή προϊστορία απέναντι στην Μπριζ. Συγκεκριμένα, σε έξι αναμετρήσεις που τέθηκαν αντιμέτωποι οι δύο αντίπαλοι, οι Βέλγοι μετρούν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει της αντιπάλου του μόλις μία φορά και αυτή το 1977.

Στο πράσινο στρατόπεδο ετοιμάζονται πλέον για το φιλικό παιχνίδι με την Ουντινέζε, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 22/7/2015, στις 21:00. Από τον Παναθηναϊκό εξέδωσαν ανακοίνωση πως θα υπάρχει γενική είσοδος στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” της τάξεως των 5 ευρώ. Από η γενική είσοδο εξαιρούνται η θύρα 10, στην οποία τα εισιτήρια θα στοιχίζουν 10 ευρώ και η θύρα 3 που η τιμή των εισιτηρίων θα ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Μίκαελ Εσιέν θα απουσιάσει από την ομάδα για τουλάχιστον δύο μήνες. Ο Γκανέζος μέσος του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στο Μόναχο για να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Η θεραπεία θα κρατήσει τον παίκτη για τουλάχιστον δύο μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά αυτό δεν αποτελεί μεγάλο πλήγμα, αφού έτσι κι αλλιώς ο Γιάννης Αναστασίου δεν τον είχε στα πλάνα του για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Όσον αφορά το μέλλον του Νίκου Καρέλη στον Παναθηναϊκό, αυτό κρίνεται αβέβαιο. Ο παίκτης έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά οι μνηστήρες για την απόκτησή του αυξάνονται συνεχώς. Τελευταία ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι η ισπανική Χετάφε, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 4 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τον Έλληνα επιθετικό. Πάντως, προς το παρόν στον ΠΑΟ δεν σκέφτονται να πουλήσουν τον Καρέλη, ειδικά πριν από τα παιχνίδια με την Μπριζ για το Champions League.

Αφήστε μια απάντηση