Πήρε αναβολή σε πέντε εκδικάσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε αναβολή σε πέντε προσφυγές που είχαν κατατεθεί εις βάρους του, την Τρίτη και την Τετάρτη. Το μεσημέρι της Τρίτης, το “Τριφύλλι” πήρε αναβολή στις υποθέσεις των Στάθη Ταυλαρίδη και Ράσμους Τελάντερ, ενώ το πρωί της Τετάρτης πήρε αναβολή στις υποθέσεις των Σεμπάστιαν Λέτο, Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη, ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού ζήτησε να πάρει άμεσα τα χρήματα που του οφείλονται και δεν δέχτηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός. Το “Τριφύλλι” χρωστάει στον Ταυλαρίδη το ποσό των 97.000 ευρώ και πρέπει να το καταβάλει μέχρι της 21 Φεβρουαρίου που θα εκδικαστεί ξανά η υπόθεση.

Από την άλλη, ο Τελάντερ ήταν πιο διαλλακτικός και δέχθηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός. Οι “Πράσινοι” πρότειναν στον Δανό να πάρει άμεσα 40.000 ευρώ και να συναινέσει στην αναβολή της εκδίκασης. Ο Παναθηναϊκός χρωστάει άλλα 57.000 ευρώ στον Τελάντερ, ο οποίος θα πάρει αυτά τα λεφτά σε πέντε δόσεις.

Όσον αφορά τις υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, οι τρεις “πρώην” παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν λάβει ένα μεγάλο μέρος των οφειλόμενων και συναίνεσαν να εκδικαστεί ξανά οι υποθέσεις τους στις 21 Φεβρουαρίου, όπου αναμένεται να συζητηθεί ένας νέος διακανονισμός.

Αφήστε μια απάντηση