Ούτε τώρα διπλό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αγνοεί την νίκη σε εκτός έδρας αναμέτρησης, καθώς το “Τριφύλλι” ηττήθηκε στους “Ζωσιμάδες” από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με 2-1. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά μείωσε χάρη σε αυτογκόλ του Γαρουφαλιά. Με την ήττα τους αυτή, οι “Πράσινοι” έπεσαν στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς.

Δέθηκε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε από πλευράς Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, ο Δώνης έκανε το σουτ, ο Βελλίδης απομάκρυνε προσωρινά και στη συνέχεια ο Μυστακίδης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 25ο λεπτό, οι Μυστακίδης και Δώνης έπαιξαν το “1-2”, με τον πρώτο να επιχειρεί το σουτ αλλά τον Βελλίδης να απομακρύνει την μπάλα. Στο 30ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κόντε αφού πρώτα πέρασε τον Οικονόμου, πλάσαρε τον Βλαχοδήμο και σημείωσε το 1-0. Στο 45ο λεπτό, οι Γιόχανσον και Μπετρά “μονομάχησαν” στον αέρα, η μπάλα έφτασε στον Κόντε, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Βλαχοδήμου πετυχαίνοντας το 2-0. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 51΄ ο Μπετρά έκανε το σουτ, όμως ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε με υπερένταση. Στο 69ο λεπτό, ο Χατζηγιοβάνης αφού πρώτα πέρασε από δύο αντιπάλους του, γύρισε την μπάλα  και ο Γαρουφαλιάς άθελά του με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, με τον Παναθηναϊκό να μειώνει σε 2-1. Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 92ο λεπτό, όταν ο Κάτσε επιχείρησε το σουτ, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Αφήστε μια απάντηση