Παναθηναϊκός: Μέσα ο Μουνιέ, έξω ο Μυστακίδης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λάρισα εκτός έδρας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Το “Τριφύλλι” θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΛ την  Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε, από την ΕΠΟ, να είναι ο κύριος Δημήτρης Στυλιάρας από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και συνεχίζει να “ψάχνει” την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Το “Τριφύλλι” μετράει τρεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Από την άλλη, η Λάρισα μετά από 21 αγωνιστικές βρίσκεται στην δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική, η Θεσσαλική ομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-0.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας, με τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, να μην μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μυστακίδη. Ο νεαρός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο γόνατό του και μετέβη στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην συμπρωτεύουσα ο Μυστακίδης θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο. Αυτό σημαίνει ότι ο νεαρός παίκτης θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

Επίσης, άσχημα ήταν τα νέα σε ότι αφορά την κατάσταση του Γκιγιέρμο Μολίνς. Ο Σουηδός επιθετικός βρίσκεται στην Γερμανία όπου πραγματοποιεί συντηρητική αγωγή με τοπικές εγχύσεις και πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάσταση της υγείας του θα αξιολογηθεί ξανά μετά από 3 εβδομάδες και σε περίπτωση που υπάρξει υποτροπή τότε ο Μολίνς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Από την άλλη, ο κύριος Ουζουνίδης είδε τον Άντονι Μουνιέ να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής και να δηλώνει “παρών” για το ματς με την Λάρισα. Ο Γάλλος εξτρέμ ξεπέρασε πλήρως την θλάση που τον ταλαιπωρούσε, τον προηγούμενο μήνα, και θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση που ακολουθεί.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης και η συμμετοχή του παίκτη, στο ματς της Δευτέρας, στοίχημα πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση