Παναθηναϊκός: Πήρε… παλικαρίσιο βαθμό από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχθηκε στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” τον Αστέρα Τρίπολης. Το “Τριφύλλι” παρότι είχε αρκετές απουσίες και βρέθηκε πίσω στο σκορ, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι σε γυριστό του Μουνιέ, δεν του δόθηκε πέναλτι, ωστόσο τελικά ήρθε ισόπαλο με την ομάδα της Τρίπολης με σκορ 1-1, χάρη σε τέρμα του σημείωσε το 87ο λεπτό ο Λουντ.

Ελάχιστα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, αρκετά καλύτερος στην επανάληψη

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο αγώνας παιζόταν κυρίως στην μεσαία γραμμή, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν ανεπιτυχώς να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 20ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Χατζηγιοβάνη, ο Αυλωνίτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 23ο λεπτό, μετά από σέντρα του Λουντ, ο Δώνης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Αστέρα Τρίπολης. Στο 26ο λεπτό, μετά από φάουλ του Τσιλιανίδη, ο Πασαλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναθηναϊκού. Στο 36ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Κότσιρα, ο Τόνσο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Διούδη. Με το σκορ στο 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης έγινε στο 55ο λεπτό, όταν ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Ιγκλέσιας. Στο 60ο λεπτό, το σουτ του Καλτσά πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Αθανασιάδης με εκπληκτική επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Δώνη. Στο 68ο λεπτό, μετά από σέντρα του Γιαννούλη, ο Μανιάς με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Στο 77ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας, ο Γιόχανσον τροφοδότησε τον Μουνιέ, ο οποίος με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο 87ο λεπτό, ο Μουνιέ έδωσε στον Λουντ, ο οποίος μετά από εξαιρετική ενέργεια έκανε το σουτ και πέτυχε το 1-1. Στο 90ο λεπτό, ο Διούδης απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Τόνσο.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Αφήστε μια απάντηση