Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι ο Κουρμπέλης

Μετά την τελευταία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, που έγινε το Σάββατο 10 Μαρτίου στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”, ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, έδωσε στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ρεπό.

Το πρωί της Τρίτης, οι παίκτες του “Τριφυλλιού” επέστρεψαν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς που ακολουθεί. Στην προπόνηση της Τρίτης, ο κύριος Ουζουνίδης είδε τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, να αισθάνεται ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική και να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ωστόσο, η κατάσταση του Έλληνα μέσου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την Πέμπτη.

Επίσης, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Εμανουέλ Ινσούα. Ο 26χρονος αριστερός αμυντικός του Παναθηναϊκού είναι αρκετά κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας, καθώς αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της αρχικής ενδεκάδας του “Τριφυλλιού”, και ο κύριος Ουζουνίδης αποφάσισε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Ινσούα αναμένεται και αυτός από Πέμπτη να πάρει μέρος κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Ακόμη, ο Γιάννης Μυστακίδης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Έλληνας επιθετικός έχει ανεβάσει στροφές και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.Έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Μυστακίδης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Τέλος, την Τρίτη 21 Μαρτίου αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός επιθετικός, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, έχει κανονίσει συνάντηση με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για να καθοριστούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν όσον αφορά την επέμβασή του, η οποία θα γίνει στην πατρίδα του.

Επιπλέον, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να έρθει σε συμβιβασμό με τον Γενς Βέμερ για την εξόφλησή του. Η προσφυγή του Γερμανού αμυντικού θα εκδικαστεί, ξανά, από το Αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, την Τετάρτη. Ο Βέμερ από την πλευρά του επιμένει να ισχύσουν οι ποινές στην “πρώην” ομάδα του και πλέον ο Παναθηναϊκός στοιχηματίζουμε πως κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Το “Τριφύλλι”, από την άλλη κατάφερε να πάρει αναβολή για τις υποθέσεις των Τελάντερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

Τέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ αποφάσισε την επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος. Μετά την απόφαση αυτή οι αναμετρήσεις, για το πρωτάθλημα της SuperLeague, αυτή την εβδομάδα δεν θα διεξαχθούνε.

Αφήστε μια απάντηση