Παναθηναϊκός: Πάτησε γήπεδο μετά από καιρό ο Λουτσιάνο

Από την στιγμή που ούτε αυτό το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί κάποια αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League, αυτή τη φορά λόγω των Διεθνών φιλικών των Εθνικών ομάδων, ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία και αντιμετώπισε την Σπάρτη σε φιλική αναμέτρηση. Το φιλικό των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Μαρτίου, στο κεκλεισμένων των θυρών, ύστερα από απόφαση και των δύο ομάδων, γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”. Εκεί, το “Τριφύλλι” επικράτησε της Σπάρτης με σκορ 1-0, με τον Γιόχανσον να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Την επανεμφάνισή του με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε, μετά από σχεδόν έξι μήνες, ο Λουτσιάνο, ο οποίος αγωνίστηκε για 45 λεπτά και έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό του τραυματισμό, είχε πάθει ρήξη χιαστού, και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του και σε επίσημη αναμέτρηση. Στο φιλικό αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά και ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έναν μήνα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ξεκίνησε την φιλική αναμέτρηση με τους Βλαχοδήμο, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Ινσούα, Μουνιέ, Τσανδάρη, Κάτσε, Μολίνς, Κουλιμπαλί και Δώνη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Έλληνας τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μπουζούκη, Λουτσιάνο, Αυλωνίτη, Μυστακίδη, Ευαγγέλου, Κουντουριώτη, Εμμανουηλίδη, Πίσπα, Μαυρομάτη, Θεοχάρη και Χριστογιώργο.

Όσον αφορά την φιλική αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός σπατάλησε την πρώτη του ευκαιρία με τον Κουλιμπαλί, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία της Σπάρτης. Στη συνέχεια, ο Μολίνς με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, οι Δώνης και Γιόχανσον συνδυάστηκαν άψογα στην αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Πίσπας σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Έπειτα, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο πέρασε ελάχιστα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η προβολή του ίδιου παίκτη, έπειτα από σέντρα του Μπουζούκη.

Αφήστε μια απάντηση