Παναθηναϊκός: Από σφίξιμο στον προσαγωγό ταλαιπωρείται ο Κουλιμπαλί

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, το Σάββατο 24 Μαρτίου και την Κυριακή 25 Μαρτίου, αυτοί επέστρεψαν την, Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις προπονήσεις.

Στη  προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, ο δεξιός αμυντικός του “Τριφυλλιού”, Ουσμάν Κουλιμπαλί, αισθάνθηκε κάποιο σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος που συμμετείχε ο 28χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κουλιμπαλί έδειξαν ότι ο αμυντικός της ομάδας δεν έχει κάτι το ανυσυχητικό και αναμένεται από την Πέμπτη να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις των “Πρασίνων”.

“Απών” από την προπόνηση της Δευτέρας, ήταν ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε σχετική άδεια από τον κύριο Ουζουνίδη, προκειμένου να απουσιάσει από την προπόνηση της ομάδας για οικογενειακούς λόγους. Ο Αυλωνίτης αναμένεται την Τρίτη να επιστρέψει στην Αθήνα και να ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Αντίθετα με τον Αυλωνίτη, στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε ο Σωκράτης Διούδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνταν από ίωση με αποτέλεσμα να λείπει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ο Διούδης ξεπέρασε την ίωση και πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Με την Εθνική Φιλανδίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ρόμπιν Λουντ. Ο νεαρός μέσος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό του τεχνικό για την αναμέτρηση με την Μάλτα, στο πλαίσιο των Διεθνών φιλικών που διεξάγονται αυτήν την περίοδο. Στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε, η Εθνική Φιλανδίας κέρδισε την αντίστοιχη της Μάλτας με 5-0. Εκεί ο Λουντ αγωνίστηκε βασικός και συμμετείχε στο δεύτερο τέρμα που σημείωσε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, καθώς έδωσε την ασίστ στον Πούκι, ο οποίος εκείνη την στιγμή σημείωσε το 3-0.

Τέλος, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση για την ενεργοποίηση των ποινών σε βάρος του Παναθηναϊκού που είχε ζητήσει ο Βέμερ. Ο Γερμανός παίκτης ζητάει την αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του “Τριφυλλιού”, καθώς δεν έχει λάβει κάποια από τα χρήματα που του οφείλονται. Η αφαίρεση βαθμών σε βάρος του Παναθηναϊκού στοιχηματίζουμε πως είναι πλέον πιο ορατή από ποτέ, καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν έχει να δώσει το ποσό που οφείλει στον Βέμερ.

Αφήστε μια απάντηση