Πήρε αναβολή για την υπόθεση του Βέμερ ο Παναθηναϊκός

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση για την ενεργοποίηση των ποινών που είχε ζητήσει ο Γενς Βέμερ σε βάρους της πρώην ομάδας του, τον Παναθηναϊκό. Ο Βέμερ είχε ζητήσει να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του “Τριφυλλιού”, σε περίπτωση που η διοίκηση της ομάδας δεν του κατέθετε, μέχρι την Τετάρτη, το ποσό που δικαιούταν.

Ωστόσο, ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό, ενημέρωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, πως δεν έχει πάρει μαζί του όλο το κείμενο της πρωτόδικης απόφασης, επειδή όπως είπε την Τρίτη γύρισε από εξωτερικό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαπιστώσει ότι του έλειπε ένα κομμάτι της πρωτόδικης απόφασης. Για τον λόγο αυτό ζήτησε αναβολή.

Στη συνέχεια, η πλευρά του Βέμερ  πήρε τον λόγο, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να δοθεί άλλη αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς από την μέρα που βγήκε η εν λόγω απόφαση, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει στον λογαριασμό του Βέμερ ούτε ένα ευρώ. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός ζητάει συνεχώς αναβολή προκειμένου να κερδίσει χρόνο.

Τελικώς, το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναβολή στην υπόθεση εκδίκασης του Βέμερ μέχρι την Παρασκευή. Έτσι, η τελική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την ενεργοποίηση των ποινών σε βάρους του Παναθηναϊκού, θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

Από την άλλη, την ερχόμενη Παρασκευή, όπως όλα δείχνουν, ο Ράσμους Τελάντερ θα υπογράψει την αίτηση αναίρεσης της καταγγελίας του σε βάρος του “Τριφυλλιού”. Πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην Δανός αμυντικός του Παναθηναϊκού, χάρισε στην ομάδα του, το ποσό των 80.000 ευρώ, καθώς το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της ομάδας του κατέθεσε το ποσό των 20.000 ευρώ. Οι “Πράσινοι” οφείλουν ακόμα, στον Τελάντερ 150.000 ευρώ, το οποίο ποσό οι δύο πλευρές συμφώνησαν να το πάρει σε τρεις δόσεις. Από ότι όλα δείχνουν, ο Τελάντερ δεν θα τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, και μάλιστα δεν θα χρειαστεί καν να γίνει Δικαστήριο για την υπόθεσή του.

Αφήστε μια απάντηση